⚡ تازه ترین‌ها
بانکداریپرس
مرجع تخصصی اخبار مالی

دولت: افزایش اعتبار کالابرگ در دستور کار است، اما تصمیم نهایی به منابع مالی بستگی دارد

دولت: افزایش اعتبار کالابرگ در دستور کار است، اما تصمیم نهایی به منابع مالی بستگی دارد
سخنگوی دولت اعلام کرد افزایش مبلغ کالابرگ الکترونیکی همچنان یکی از برنامه‌های دولت برای حمایت از معیشت خانوارهاست، اما اجرای آن به شرایط درآمدی و تأمین منابع مالی بستگی دارد. فاطمه مهاجرانی همچنین از تداوم حمایت‌های بیمه‌ای و اقتصادی دولت در ماه‌های اخیر، از جمله پرداخت خسارت خودروهای آسیب‌دیده و حفظ پوشش درمانی افراد بیکار […]

سخنگوی دولت اعلام کرد افزایش مبلغ کالابرگ الکترونیکی همچنان یکی از برنامه‌های دولت برای حمایت از معیشت خانوارهاست، اما اجرای آن به شرایط درآمدی و تأمین منابع مالی بستگی دارد. فاطمه مهاجرانی همچنین از تداوم حمایت‌های بیمه‌ای و اقتصادی دولت در ماه‌های اخیر، از جمله پرداخت خسارت خودروهای آسیب‌دیده و حفظ پوشش درمانی افراد بیکار شده خبر داد.

سخنگوی دولت با تأکید بر اینکه افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی همچنان در دستور کار دولت قرار دارد، گفت بررسی‌های لازم برای تأمین منابع این طرح در حال انجام است و دولت امیدوار است بتواند مبلغ کالابرگ را افزایش دهد.

به گزارش ایسنا، فاطمه مهاجرانی در گفت‌وگویی تلویزیونی اظهار کرد: «مطلوب ما این است که افزایش کالابرگ محقق شود، اما باید میان خواسته‌ها و امکانات موجود تعادل برقرار کرد. نباید وعده‌ای داده شود که در مرحله اجرا با مشکل مواجه شود.»

او با اشاره به اینکه رئیس‌جمهوری در جلسات مختلف پیگیر وضعیت معیشتی مردم است، افزود: «از ابتدای اجرای طرح کالابرگ نیز موضوع افزایش اعتبار آن مطرح بوده و دولت همچنان علاقه‌مند به اجرای این برنامه است. به گفته مهاجرانی، وزارتخانه‌های مرتبط در حال بررسی شرایط اقتصادی و درآمدی کشور هستند و نتایج این بررسی‌ها در تصمیم‌گیری نهایی مؤثر خواهد بود.»

سخنگوی دولت با اشاره به تأثیر شرایط اقتصادی و تحولات منطقه‌ای بر منابع درآمدی کشور گفت: «شرایط موجود در مرزهای جنوبی و حوزه حمل‌ونقل دریایی بر درآمدهای دولت اثرگذار است و به همین دلیل تصمیم‌گیری درباره افزایش اعتبار کالابرگ نیازمند بررسی دقیق منابع مالی است.»

مهاجرانی در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات حمایتی دولت اشاره کرد و گفت کارگروه اقتصادی دولت طی ماه‌های اخیر ۲۲۹ مصوبه برای مدیریت شرایط بحرانی و حمایت از مردم تصویب کرده است.

او از پرداخت خسارت خودروهای آسیب‌دیده از محل ظرفیت صنعت بیمه خبر داد و گفت تاکنون برای حدود ۱۷ هزار خودرو، نزدیک به ۶ همت خسارت پرداخت شده است. همچنین مجموع خسارت‌های پرداخت‌شده ناشی از جنگ به ۶۶ همت رسیده است.

سخنگوی دولت افزود خودروهایی که تحت پوشش بیمه حوادث خاص نبوده‌اند، پس از طی مراحل ارزیابی و تأیید خسارت، در اولویت پرداخت قرار خواهند گرفت و دولت تلاش می‌کند با تأمین منابع، خسارت این گروه را نیز جبران کند.

مهاجرانی همچنین به بسته‌های حمایتی دولت برای حفظ اشتغال اشاره کرد و گفت شش بسته حمایتی برای کسب‌وکارها طراحی شده که یکی از شروط بهره‌مندی از آنها، خودداری از تعدیل نیروی انسانی است. به گفته او، دولت تلاش کرده است پوشش درمانی افرادی که شغل خود را از دست داده‌اند نیز قطع نشود تا دسترسی آنها به خدمات سلامت ادامه پیدا کند.

وی درباره وضعیت بازار و افزایش قیمت‌ها نیز گفت گرانی نتیجه مجموعه‌ای از عوامل اقتصادی داخلی و خارجی است و دولت در کنار نظارت بر بازار، بر حفظ جریان عرضه کالاهای اساسی تمرکز دارد. به گفته او، در این مدت بیش از دو میلیون بازرسی انجام شده و صدها پرونده تخلف و گران‌فروشی تشکیل شده است.

مهاجرانی تأکید کرد دولت در کنار کنترل بازار و اجرای برنامه‌های حمایتی، موضوع تقویت کالابرگ الکترونیکی را نیز به‌عنوان یکی از ابزارهای حمایت معیشتی دنبال می‌کند و امیدوار است با فراهم شدن منابع مالی، امکان افزایش اعتبار این طرح فراهم شود.

منبع: ایسنا

منبع این گزارش:

این خبر به صورت خودکار توسط پلتفرم BankdariPress از خبرگزاری راه پرداخت استخراج شده است.

مشاهده متن کامل
خانه
جستجو
آرشیو