⚡ تازه ترین‌ها
بانکداریپرس
مرجع تخصصی اخبار مالی

تدابیر سازمان نصر کشور برای توسعه و تاب‌آوری اقتصاد دیجیتال

تدابیر سازمان نصر کشور برای توسعه و تاب‌آوری اقتصاد دیجیتال
به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک به نقل از روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، فرشید بخشی‌نژاد، رئیس کمیسیون قوانین و مقررات و رئیس هیئت‌مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای گیلان، در تشریح اقدامات این سازمان برای مدیریت چالش‌های تحمیل‌شده به صنعت فناوری اطلاعات در پی تحولات اخیر اظهار کرد: «پس از آغاز شرایط بحرانی یکی از […]

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک به نقل از روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، فرشید بخشی‌نژاد، رئیس کمیسیون قوانین و مقررات و رئیس هیئت‌مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای گیلان، در تشریح اقدامات این سازمان برای مدیریت چالش‌های تحمیل‌شده به صنعت فناوری اطلاعات در پی تحولات اخیر اظهار کرد: «پس از آغاز شرایط بحرانی یکی از نخستین چالش‌های جدی ما بحث محدودیت‌های دسترسی به اینترنت بود. با پیگیری‌های مستمر در سطوح استانی و کشوری بخش عمده‌ای از این مشکلات برای اعضای سازمان مرتفع شده است؛ به گونه‌ای که سیم‌کارت‌های اختصاصی در اختیار فعالان قرار گرفته و برای شرکت‌های حقوقی نیز دسترسی‌های لازم برای آی‌پی‌های خاص فراهم شده است.»

وی افزود: «اگرچه این روند هنوز به وضعیت مطلوب و ایده‌آل نرسیده است و همچنان در حال رایزنی برای تکمیل آن هستیم، اما دغدغه شرکت‌های نرم‌افزاری برای به‌روزرسانی سرویس‌ها و شرکت‌های زیر ساختی شبکه، سخت‌افزاری و غیره برای دریافت درایورها و ارتقاء نرم افزارهای کاربردی تا حد زیادی کاهش یافته است.»

رئیس کمیسیون قوانین و مقررات سازمان نصر در ادامه به اختلال در زنجیره تامین کالا در روزهای جنگ تحمیلی و پس از آن اشاره کرد و گفت: «توقف مسیرهای اصلی واردات تجهیزات فناوری اطلاعات از طریق امارات توازن عرضه و تقاضا را به‌شدت برهم زده و منجر به کمبود محسوس کالا و جهش قیمت‌ها شده است. این نوسانات قدرت خرید مشتریان بخش خصوصی و دولتی را کاهش داده و شرکت‌ها را در تامین نیازهای پایه با مشکل مواجه کرده است.»

او همچنین گفت: «در همین راستا سازمان نظام صنفی رایانه‌ای با بهره‌گیری از طریق رایزنی‌های مداوم با نهادهای دولتی و خصوصی در تلاش است تا با ایجاد کانال‌های جدید تامین کالا و تسهیل فرایند عرضه، بسترهای لازم برای بازگشت رونق به بازار و کاهش قیمت‌ها را فراهم آورد.»

بخشی‌نژاد همچنین در خصوص رایزنی‌های مالیاتی و بیمه‌ای تصریح کرد: «یکی دیگر از محورهای اصلی پیگیری ما مذاکره با اداره‌کل امور مالیاتی و سازمان تامین اجتماعی بوده است تا در شرایط فعلی،از فشار بر شرکت‌ها کاسته شود. در خصوص تامین اجتماعی، شرکت‌های اقتصاد دیجیتال به دلیل کاهش درآمدها و نیمه‌تعطیلی‌ها در پرداخت حق بیمه پرسنل و قراردادها دچار چالش جدی بودند که خوشبختانه با رایزنی‌های انجام شده، قول‌های مساعدی برای همکاری دریافت کردیم و در استان نیز تلاش شده تا به صورت موردی یاری‌رسان شرکت‌های آسیب‌دیده باشیم.»

وی با تاکید بر اهمیت حمایت از کسب‌وکارهای آسیب‌دیده بیان کرد: «اطلاع‌رسانی دقیق درباره بسته‌های حمایتی وزارت امور اقتصادی و دارایی از جمله کمک‌هزینه پرداخت حقوق دو ماهه پرسنل در دستور کار سازمان قرار گرفته است و تعدادی از شرکت‌های عضو در استان موفق به بهره‌مندی از این امتیاز شدند. همچنین مستندات کسب‌وکارهای آسیب‌دیده از طریق اداره‌کل ارتباطات استان به وزارت ارتباطات ارسال شده است و امیدواریم در آینده نزدیک شاهد تحقق حمایت‌های وعده داده شده باشیم.»

رئیس هیئت‌مدیره سازمان نصر گیلان در پایان با اشاره به برنامه‌های پیش رو گفت: «سازمان با برگزاری وبینارهای آموزشی در تلاش است تا دانش حقوقی و فنی اعضا را برای بهره‌برداری حداکثری از قوانین و مقررات حمایتی ارتقا دهد. برنامه ویژه ما برای بررسی راهکارهای عملیاتی حوزه تامین اجتماعی در دستور کار است. امید داریم با تداوم این اقدامات و همراهی بخش دولتی جامعه فعالان فناوری از این شوک اقتصادی خارج شده و شاهد بازگشت مسیر رشد و شکوفایی به پیکره اقتصاد دیجیتال کشور باشیم.»

منبع این گزارش:

این خبر به صورت خودکار توسط پلتفرم BankdariPress از خبرگزاری بانکداری نوین الکترونیک استخراج شده است.

مشاهده متن کامل
خانه
جستجو
آرشیو