در دیدار عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی، و سیدمحمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت، راهکارهای پشتیبانی از واحدهای تولیدی و صنعتی کشور با تمرکز بر تسهیل در پرداخت تسهیلات و تأمین ارز مورد بررسی قرار گرفت.
بر اساس اعلام روابط عمومی بانک مرکزی، همتی در این جلسه با تاکید بر ضرورت حمایت از بخش تولید و گفت: «تسهیلات ریالی مورد نیاز بر اساس معرفی وزارت صنعت، معدن و تجارت به واحدهای تولیدی پرداخت میشود.»
او همچنین افزود که بانک مرکزی برای همکاری گستردهتر در زمینه تأمین و تخصیص ارز مورد نیاز واحدهای تولیدی، بهویژه برای تهیه مواد اولیه، آمادگی کامل دارد و در این مسیر حمایتهای لازم انجام خواهد شد. در این نشست بر اهمیت انجام اقدامات موثر برای رفع چالشهای ارزی واحدهای تولیدی و صنعتی تاکید شد تا شرایط لازم برای تداوم فعالیت و رشد تولید فراهم شود.
همچنین گزارشی درباره نیازهای واحدهای تولیدی و صنایع برای استمرار و ثبات تولید ارائه شد و بر ضرورت تأمین مالی، رفع مشکلات ارزی و بهبود روند اعطای تسهیلات تأکید شد.